Yrityksestä

Base syntyi vuonna 2020 halusta luoda teollisuuden aloille henkilöstökumppani joka tekee henkilöstövalinnat laadukkaasti.

Monivuotinen toimialatuntemuksemme kattaa teollisuuden, rakennusalan, logistiikan sekä kiinteistöhuollon. Tiedämme, että pystymme tuottamaan organisaatioille laajaa ja merkittävää lisäarvoa näiden toimialojen HR-asioiden osalta. On tärkeää huomioida, että verkostomme on myös kansainvälinen.

Haluamme olla myös paras työnantaja työntekijöillemme joka edistää ihmisiä heidän työuralla. Tunnemme asiakkaamme paremmin kuin muut, näin osaamme valita juuri oikeat henkilöt.

Base on osa Workteam Group -ryhmää. Rekrytointi on tarkkuutta ja kokemusta vaativaa työtä, mutta ryhmässä yhdessä kiritämme toisiamme yhdessä parhaaseen mahdolliseen ja löydämme parhaat käytännöt tehokkaaseen työhön.

Sisaryrityksemme Base IT tarjoaa erikoistunutta osaamista IT-alan vaativiin rekrytointeihin. Ryhmän kautta voimme auttaa myös lukuisten muiden toimialojen, kuten kaupan alan tai tulkkaus ja käännöspalveluiden (sisaryhtiö Suomen Tulkkauspalvelu Oy) henkilöstötarpeiden kanssa. Palava halumme on palvella sekä auttaa niin työnantajia kuin työntekijöitä. Kun osapuolet menestyvät, menestymme myös me.

Kasvatetaan liiketoimintaa ja työuria yhdessä

Sertifikaatti
Sertifikaatti
Sertifikaatti
Sertifikaatti
Sertifikaatti
Sertifikaatti