Parhaat ihmiset kuhunkin tehtävään

Parhaat ihmiset kuhunkin tehtävään. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta vaatii erityistä pelisilmää ja toimialan tarkkaa tuntemusta.

Työntekijöille tarjoamme mahdollisuuksia, työnantajille puolestaan ratkaisuja, joustavuutta ja kustannussäästöjä. Tekemistämme ohjaavat rehellisyys, nopeus ja korkea laatu.

Meidän tehtävämme Basella on tuottaa joustavuutta, kustannussäästöjä ja rekrytoinnin onnistumisia. Erilaiset toimintamallit sopivat erilaisiin tilanteisiin.

Etkö ole varma, mikä sopisi tarpeisiisi?

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi tarkemmin!

Henkilöstövuokraus

Perinteisessä henkilöstövuokrauksessa etsimme työntekijän sovittavaksi ajaksi tehtäviin, ja me hoidamme työsuhteeseen liittyvät työnantajan velvoitteet.

Joustorekrytointi

Vuokraa työntekijä ja rekrytoi hänet myöhemmin itsellesi. Yhä useammin työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, ja parhaat tekijät siirtyvät myöhemmin omiksi työntekijöiksi. Joustorekrytointi on hyvä tapa tutustua puolin ja toisin.

Suorarekrytointi

Joissakin tilanteissa on tärkeää, että työntekijä rekrytoidaan suoraan yrityksen palvelukseen. Silloinkin on järkevää valita rekrytoinnin tekoon toimialan tunteva kumppani, jolla on jo valmiiksi mittava rekisteri ja verkosto alan kovia tekijöitä.

Ulkoistaminen

Base Henkilöstöpalvelut Oylle voit ulkoistaa myös joko kokonaan tai osittain tiettyyn toimintoon liittyvät osa-alueet ostotoimintana tai alihankintasopimuksella. Ulkoistaminen perustuu aina korkeaan luottamukseen sopimusosapuolien välillä.

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttää tai jätä meille viesti ja yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.